Activiteiten


Workshop Schilderen

Het Westlands Museum biedt de mogelijkheid aan om in de maanden mei t/m oktober in groepsverband een workshop Schilderen te volgen. Ontspanning en vrijheid staan daarbij voorop. Het gaat niet om de prestatie maar om de beleving: het plezier in het schilderen.

De entourage is daarbij werkelijk schitterend: na een introductie van de basisbeginselen van het kunstschilderen, gaat u in de historische tuin van het museum individueel aan de slag. Ook dan krijgt u professionele begeleiding, zodat u stap voor stap tot een prachtig eindresultaat komt. De meeste mensen die de workshop schilderen volgen, doen dat voor de eerste keer. Maar dankzij de deskundige begeleiding wordt u in één middag een echte amateur-schilder.

De workshop schilderen duurt 4 uur. U schildert op doeken van 24/30 cm. Het materiaal dat we gebruiken is acrylverf vanwege de korte droogtijd.

Programma

  • 13.00 uur: ontvangst met koffie in het museum
  • 13.30 uur: uitleg basisbeginselen schilderen
  • 14.15 uur: zelf schilderen in historische tuin
  • 15.15 uur: koffiepauze met gebak
  • 15.30 uur: zelf schilderen in historische tuin
  • 16.30 uur: afsluitend drankje in het museum
  • 17.00 uur: einde workshop

Voor Wie

Voor uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje, afdelingsuitje, familie-uitje, vrijgezellenfeest of verjaardagsfeestje. De workshop wordt georganiseerd op doordeweekse dagen, met uitzondering van maandagen en feestdagen.

Groepsgrootte

De Workshop Schilderen is voor groepen van 10 of meer personen (maximum 26).

Mogelijkheid lunch

Voor grotere groepen (vanaf 20 personen) is er de mogelijkheid om voorafgaand aan de workshop een lunch te gebruiken. Het programma start dan om 12.30 uur. Het overige schema blijft gelden.

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen € 30 per persoon. Daarvoor krijgt u deskundige begeleiding, toegang tot het museum, koffie en gebak, een drankje, en de beschikking over alle verfmaterialen en een schilderijdoek. Indien u gebruik wilt maken van de lunch, dan bedragen de extra kosten € 12,50 per persoon.

Aanmelden

Bij Ton Immerzeel of Joke van den Beukel
E-mail: info@westlandsmuseum.nl
Telefoon: 0174 – 62 10 84